band2017

Bändi

Remu – The Great Grandfather of Rock´n´Roll rundaa uuden Hurriganesinsa kanssa täyttä häkää. Bändi on kasvanut stadionmittoihin, kun riveistä löytyy kahden kitaristin lisäksi myös kaksi rumpalia. Muun muassa Popedassa, Mambassa ja Peitsamon bändissä rumpuja takonut Arska Rautajoki sekä aito ja alkuperäinen Remu Aaltonen soittavat timanttisesti yhteen, ja muu bändi seuraa yhtä osaavasti perässä. Remu & Hurriganesin livekunto on yhä kova, ja sitä on mahdollista päästä todistamaan koko vuoden kestävällä Rock and Roll All Night Long -kiertueella. Bändillä on tekeillä myös uusi levy, joka tehdään kostoksi nykyajan tusinapopille ja miksaajaa myöten rakkaudesta rock’n’rolliin. Kuka muukaan sen muka tekisi kuin Remu ja Hurriganes?

Remu & Hurriganes 2016

Remu Aaltonen
Laulu & lyömäsoittimet

Arska Rautajoki
Rummut

Nipa Niilola
Kitara & taustalaulu

Antti Rautajoki
Kitara

Jaska Ylä-Rautio
Basso

Remu on tosissaan baanalla, ja hyvältä näyttää!

”Nyt on kunnon tykistö ja ruuti kuivaa. Nyt on treenattu ja nyt on hyvä kopla kasassa. Semmosta rantaa ei löydykään, mikä ei leimahda liekkeihin. Bändi on helvetin hyvässä vedossa. Siinä on uusia elementtejä. Biisejä käsitellään sellasella koneella ja pesuaineella, että kirjavasta pyykistä tulee entistä monikirjavampaa.

Kuvaruudussa on uusia äijiä ja nuoria sällejä. Tampereen suunnalta tulee hyviä soittoukkoja. Arska on kaiken nähny liikennöitsijä ja Popedan vanha rumpali. Sen poika Antti on ihan tappokitaristi. Aivan mieletön nuori jätkä. Se on kaks tai kolme biisiä, niin sitä ei nää enään lavalla, sillä se on yleisön seassa jo.

Sit bassossa on semmonen outojätkä, Jaska. Sen mä löysin tuolt yheltä ampumaradalta ku se oli lennättämässä kuulaa sen mörssärillä. En oo vieläkään varma et onks se slobo vai mikä, enkä viitti kysyykään. Sillon semmonen venäläinen sukellusvenebändi, joka vetääki venäjäks ja se bändi on saatanan kova ja erikoinen. Ja sen bassosoundi vittu hei- mä en oo semmosta koskaan kuullutkaan!

-Tässon nyt määrättyjä elementtejä. Asiat hakee joskus omia paikkojaan. Sitku kaikki osuu näin kohdalleen, niin siinä metsät kaatuu ja pellot samaan hintaan!”

Teksti: Jukka Järvelä 2013