Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ruuti on kuivaa ja kyyti kylmää!

Remu – The Great Grandfather of Rock´n´Roll rundaa maita ja mantuja uudella viisimiehisellä kokoonpanolla:

Remu & Hurriganes 2015

Remu Aaltonen, rummut

Arska Rautajoki, rummut (ex-Popeda, ex-Mamba, ex-Peitsamo ja ex-Juice-Dave-Remu kiertuebänbi)

Nipa Niilola, kitara (ex-Marstio, ex-Juice-Dave-Remu kiertuebändi)

Antti Rautajoki, kitara (ex-Oikosulku)

Jaska Ylä-Rautio, basso (KYPCK)

Remu on tosissaan baanalla ja hylältä näyttää

-Nyt on kunnon tykistö ja ruuti kuivaa. Nyt on treenattu ja nyt on hyvä kopla kasassa. Semmosta rantaa ei löydykään, mikä ei leimahda liekkeihin. Bändi on helvetin hyvässä vedossa. Siinä on uusia elementtejä. Biisejä käsitellään sellasella koneella ja pesuaineella, että kirjavasta pyykistä tulee entistä monikirjavampaa.

-Kuvaruudussa on uusia äijiä ja nuoria sällejä. Tampereen suunnalta tulee hyviä soittoukkoja. Arska on kaiken nähny liikennöitsijä ja Popedan vanha rumpali. Sen poika Antti on ihan tappokitaristi. Aivan mieletön nuori jätkä. Se on kaks tai kolme biisiä, niin sitä ei nää enään lavalla, sillä se on yleisön seassa jo.

-Sit bassossa on semmonen outojätkä, Jaska. Sen mä löysin tuolt yheltä ampumaradalta ku se oli lennättämässä kuulaa sen mörssärillä. En oo vieläkään varma et onks se slobo vai mikä, enkä viitti kysyykään. Sillon semmonen venäläinen sukellusvenebändi, joka vetääki venäjäks ja se bändi on saatanan kova ja erikoinen. Ja sen bassosoundi vittu hei- mä en oo semmosta koskaan kuullutkaan!

-Tässon nyt määrättyjä elementtejä. Asiat hakee joskus omia paikkojaan. Sitku kaikki osuu näin kohdalleen, niin siinä metsät kaatuu ja pellot samaan hintaan !

Teksti: Jukka Järvelä 2013