hurriganes_gig

Remu & Hurriganesilta uusi albumi

Perjantaina, marraskuun 18. päivä 2016 julkaistiin Remu & Hurriganesin uusi, englanninkielinen albumi Electric Play.

Tätä ei ehkä ole osattu odottaa, mutta totta se on: Remu is back!

Ja sellaisena kuin hänet opittiin tuntemaan alun perin, 1970-luvun alussa: Rocklaulajana, rockyhtyeen kanssa! 

remuhurriganes_albuminkansi_final

Tai ihan tällaisena Remu Aaltosta ei ole kuultu koskaan. Tuntuu ja kuulostaa siltä, että Electric Play on nimensä veroinen albumi. Siihen on saatu ikuistettua paljon kokeneen, paljon nähneen ja paljon antaneen, mutta yhä voimissaan olevan rock-ikonin sähköinen leikki – Electric Play.

Tällaista levyä Remukaan ei olisi voinut tehdä poikasena – tai edes nuorena miehenä. Hurriganes-legendan ja avustavien muusikoiden pitkään kypsytelty albumikokonaisuus on taltioitu tyylikkäästi ja autenttisesti.

Vierailevina tähtinä albumilla esiintyvät Ile Kallio, kitara, Michael Monroe, huuliharppu & laulu, Tatu Mannberg, kitara ja Hannu Sormunen, kitara ja taustalaulu.

Niin albumilla kuin keikoillakin Remu & Hurriganes –kokoonpanon muodostavat Remu Aaltonen, laulu & lyömäsoittimet, Arska Rautajoki, rummut, Nipa Niilola, kitarat & taustalaulu, Antti Rautajoki, kitarat ja Jaska Ylä-Rautio, basso.

Albumin musiikin ovat äänittäneet Juuso Nordlund, Studio JJ ja Hannu Sormunen, Aspen Ranch Studio. 

Musiikin miksauksesta vastaa Hiili Hiilesmaa, Coal House Studio ja masteroinnista Petri Majuri, E-Studio.

Kun koputetaan, koputetaanKnockin’! Ja koputus kuuluu - Voulez-Vous!

Levyn julkaisee pitkän linjan musiikkituottaja Hannu Sormusen uusi yhtiö Lasso Entertainment Oy.

ELECTRIC PLAY– CD/DIGI/LP 

KNOCKIN’ * ELECTRIC PLAY * NIGHT TRIP * DANCE WITH THE DEVIL* CATCH ME (feat. Michael Monroe) * GIVE ME A REASON *

FOOL FOR YOUR LOVE * VOULEZ-VOUS * RUBY JANE (feat. Ile Kallio) * LIKE A RODEO * POOR BOY *

Jakelusta vastaa Sony Music Entertainment Finland. 

Albumi julkaistaan CD-levynä, Digilevynä ja LP-vinyylilevynä.

Kuuntele Electric Play -albumi Spotifysta. Katso Remu & Hurriganesin viralliset musiikkivideot Youtubesta:1385981316252_1_large

Electric Play

Catch Me (feat. Michael Monroe)

Remu & Hurriganesin viralliset fanituotteet myy Levykauppa Äx.

 

 

 

Keikat

TBA
27.5.2017
TBA

Hamina
10.6.2017

Aitoo
9.7.2017

Fuengirola, Espanja
21.10.2017


Facebook

Nyt se on virallista! Remu & Hurriganes nousee seuraavan kerran lauteille Göteborgissa 27.5.!

Tästä lisätietoja tapahtumaan:
www.liseberg.se/evenemang/alla/remu-hurriganes-fi/

Äggrik Påsk! ...

Remu & Hurriganes på Liseberg

toukokuu 27, 2017, 8:00pm - toukokuu 27, 2017, 9:30pm

Finska kultbandet Hurriganes var ett populärt liveband i Sverige under 70- och 80-talen. Musiken lever fortfarande kvar med trummisen Remu Aaltonen som spelar vidare med Remu & Hurriganes. Den 27 maj kommer dom till Taubescenen.

View on Facebook

Kapinaorkesterin Kapinavirsi-musavideo ja sinkku on nyt julkaistu. Katso musavideo tästä ja tilaa sinkku kotiin Levykauppa Äxästä. Linkki alla! ...

Hyvää huomenta☀️
Kapinaorkesteri ylpeänä esittää: Kapinavirsi -musiikkivideo!
Kapinavirsi-singlen voit tilata: www.levykauppax.fi/single/mariska/kapinavirsi/#518321
#Kapinavirsi #kapinaorkesteri #remuaaltonen #terojartti Mariska Rane Jäntti Olli Krogerus Sami Yaffa Lasso Entertainment Timo Kämäräinen

View on Facebook

Kapinaorkesterin single ja musavideo Kapinavirsi julkaistaan tämän viikon perjantaina 31.3. Tilaa cd-sinkku ennakkoon: www.levykauppax.fi/single/mariska/kapinavirsi/… ja tuet samalla lasten ja vanhusten hyvinvointia Suomessa. ...

View on Facebook

Kapinaorkesterin single ja musavideo Kapinavirsi julkaistaan tämän viikon perjantaina 31.3. Tilaa cd-sinkku ennakkoon: www.levykauppax.fi/single/mariska/kapinavirsi/#518321 ja tuet samalla lasten ja vanhusten hyvinvointia Suomessa. ...

View on Facebook

Lue tästä koko stoori! Ja tilaa cd-sinkku ennakkoon Levykauppa Äxästä: www.levykauppax.fi/single/mariska/kapinavirsi/#518321 Tämän singlen tuotto ohjataan kokonaisuudessaan lasten ja vanhusten hyvinvoinnin edistämiseen Suomessa. ...

TYKKÄÄ, KOMMENTOI JA JAA:

KAPINAVIRSI RAIKUU OIKEUDENMUKAISUUDEN JA MORAALIN PUOLESTA

Remu Aaltonen, Sami Yaffa, Mariska, Rane Raitsikka, Timo Kämäräinen, Olli Krogerus ja Tero Jartti päivittivät Elias Lönnrotin tymäkän biisin.

Tänään lanseerattu Kapinaorkesteri-kollektiivi julkaisee 31. maaliskuuta tärkeän kappaleen. Kyseessä on Elias Lönnrotin alun perin sanoittama Valittaa täytyy totta -kappale, joka nimettiin kansan suussa ”Kapinavirreksi”.
Kapinaorkesterissa ovat mukana Remu Aaltonen, Sami Yaffa, Mariska, Rane Raitsikka, Timo Kämäräinen, Olli Krogerus ja idean isä Tero ”Teri” Jartti.

”Mä kuulun siihen 60-luvulla syntyneiden sukupolveen, joka on saanut nauttia vanhempien sukupolvien uhrauksista, hyvinvointiyhteiskunnan rakentumisesta ja sen hedelmistä ja niin edespäin – tuttua horinaa, joka oli aiemmin helppo dissata, koska kaikki oli kuitenkin vanhempien sukupolvien syytä.”
”Nyt, kun sukupolvemme on itse vallankahvassa, ajasta jolloin kaikki tuntui olevan kaikille mahdollista on siirrytty aikaan, jolloin apua tarvitseva ei ole ihminen vaan kulu. Totuudellisuus on kriisissä. Moraalikäsitykset horjuvat. Mitä isot edellä, miksi ei sitten pienet perässä?”, Jartti luonnehtii ajan henkeä.

Kapinavirsi löytyi sattumalta Jartin löytäessä netistä lehtijutun, jossa kerrottiin vanhasta biisistä ja koko levytykseen päätynyt kollektiivi tuli mukaan empimättä. Moraalin ja oikeudenmukaisuuden asia on tärkeä, yhdistää ihmisiä yli puoluerajojen ja on nyt enemmän kuin ajankohtainen.

”Biisin sanat sopivat nykypäivään ympäri maapalloa paremmin kuin koskaan. On hienoa päästä messiin tälläseen vetoon. Vanha ystäväni Tero Jartti kertoi, että on tällänen biisi olemassa, ja että se on vaarassa kadota. Kun mukana olisivat Remu, Mariska, Kämäräinen ja Krogerus, niin pakkohan se oli saada tehdyksi! Myöhemmin kun saatiin vielä lassotetuksi Rane Raitsikka kapinakoplaan, homma oli selvä”, Sami Yaffa toteaa.

”Mulle oli selkeetä, että biisi pitää tehdä, kun mua ja Kämäräistä lähestyttiin saman biisin tiimoilta ihan eri tahon kautta sen jälkeen, kun Terikin oli tästä meiltä jo kysellyt. What are the odds? Että joku vanha lähes unhoitettu virsi tunkeutuu yhtäkkiä tajuntaan ja tulee tehdyksi vaikka väkisin”, Mariska lisää.

Viestin kärki on moraali – sen eri muodot, lainalaisuudet, mikä on oikein, onko porsaanreikiä. Muunnellun totuuden oikeutus, joka on jotenkin tehty hyväksyttäväksi. Singlen tuotto ohjataan kokonaisuudessaan lasten ja vanhusten hyvinvoinnin edistämiseen Suomessa. Biisin julkaisee Aspen Music / Lasso Entertainment ja jakelee Sony Music Finland.

Entä mitä idean alkuunpanija Tero Jartti haluaisi biisillä sanoa?
”Sen, että ihmiset, niin päättäjät kuin tavalliset kansalaiset, miettisivät mitä heille tarkoittaa tasa-arvo, vapaus, oikeus ja armo ja toimisivat niin, että se koskee kaikkia. Mä ilahduin kun luin, että esimerkiksi Supercellin omistajat mahtikauppojensa jälkeen halusivat maksaa veronsa täysmääräisenä Suomeen, koska ovat saaneet täältä niin paljon. Toivon ihmisten noteeraavan ja arvostavan sellaista, se kun ei ole nykymaailmassa niin itsestään selvää.”

CD-singlen ennakkomyynti on jo käynnissä osoitteessa:
www.levykauppax.fi/artist/kapinaorkesteri/kapinavirsi/#518321

#Kapinavirsi #Kapinaorkesteri #remuaaltonen #terojartti Sami Yaffa Olli Krogerus Timo Kämäräinen Mariska Rane Jäntti

View on Facebook